Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala rep avui el Barça B

La pretemporada pel FC l'Escala havia de donar el tret de sortida la tercera setmana d'agost per preparar el debut a la Primera Catalana el 3 d'octubre. Finalment, els de Sepu han retornat als entrenaments excepcionalment de cara al partit amistós contra el Barça B de d'avui divendres a les 20h del vespre. 

El Figueres havia de ser el rival del Barça B d'avui divendres a les 20 h, però finalment el rival dels blaugrana serà l'Escala. Els figuerencs han declinat la proposta, ja que comencen la pretemporada dilluns. Això ha fet que el FC l'Escala avanci els entrenaments, de manera excepcional, per poder arribar amb les millors condicions possibles. Els de Sergi Luís 'Sepu' van entrenar dimecres i també ahir dijous. Una vegada jugat el partit contra els de Sergi Barjuan, les sessions de preparació no retornaran fins a la tercera setmana d'agost.

 

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada, amb un preu de quinze euros, al bar del camp de futbol o a l'Oficina de Turisme fins a les cinc de la tarda. Els socis i la mainada, de fins a catorze anys, tindran un cost de cinc. També, abans del partit, a la mateixa taquilla es podran comprar entrades. També informar que els jugadors del futbol base que vagin al camp amb l'equipació escalenca es podran fer una fotografia amb els jugadors del Barça. Abans de l'enfrontament minut de silenci en memòria de Josep Castells, expresident del FC l'Escala, que ens deixava ahir dijous al matí.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar