Publicitat
Publicitat

El palista Sergi Grau no seguirà amb el CTT CER l'Escala

El palista Sergi Grau no seguirà el pròxim curs amb el CTT CER l'Escala. El seu nou equip és el Termotour Calella de Divisió d'Honor. Grau arribava al CER la temporada 2018-19 provinent del Mataró Quadis. Durant aquestes temporades ha vist com és d'exigent aquest esport amb els partits que ha presenciat.

Sergi Grau ha canviat d'equip. La pròxima temporada no jugarà amb el CTT CER l'Escala, de la Superdivisió Masculina, sinó amb el Termotour Calella de Divisió d'Honor. El figuerenc ara no tindrà com a companys ni a Iker González ni a Norbert Tauler sinó a Marc Miró, Adrià Mallorquí i Albert Arcos. Grau marxa perquè veia complicat tenir minuts.

Grau, que ha vestit la samarreta del CER l'Escala durant tres temporades, feia el primer punt a la Superdivisió Masculina als 17 anys a terres gallegues. El de la capital de l'Alt Empordà superava a Fernando Padin, jugador del Cambados, per 1 a 3. Grau recorda especialment la medalla de plata que va aconseguir l'equip el febrer de 2020 a la Copa del Rei.

El seu darrer èxit amb el CER l'Escala ha estat el campionat de Catalunya absolut. Aquesta temporada, Grau ha disputat vuit partits dels quals n'ha guanyat un. Va ser a la jornada 1 a la pista de l'Alacant quan superava per 3 a 0 a Diego Lillo. Recordem que el figuerenc arribava a la sala polivalent procedent del Mataró Quadis. El delegat del CTT CER l'Escala, David González, parla de Sergi Grau. No és una bona notícia que hagi marxat. 

El club escalenc ja treballa amb el projecte per a la pròxima temporada. Sembla que Iker González i Norbert Tauler agafaran més protagonisme.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar