Publicitat
Publicitat

Sylvie Fétiveau, retratista de mascotes

Continua el pas d'artistes locals o relacionats amb l'Escala per les dues sales d'exposicions temporals del Castell Carolingi i El Gavià. Fins diumenge al Gavià va mostrar la seva obra Sylvie Fétiveau, la retratista de mascotes.

Fins diumenge passat l'artista francesa Sylvie Fétiveau ha exposat a la Casa del Gavià part de la seva col·lecció.Amb antecedents al món abstracte, ara mateix es considera retratista de mascotes.Viu a l'Escala i creu que la oportunitat d'exposar al Gavià és una bona manera de donar-se a conèixer.Explica que l'exposició l'han visitant prop de 500 persones en dues setmanes, sobretot a les tardes, quan la gent surt de la platja i passeja  pel municipi.És alumna del curs de pintura de l'escalenc Marc Torrent, que diu  l'ha marcat en la seva manera de fer i entendre la pintura.

L'ajuntament de l'Escala dona la oportunitat d'exposar a artistes que viuen o tenen relació amb el municipi, tant a la Casa del Gavià com al Castell carolingi de Sant Martí d'Empúries.Cada quinze dies exposa un artista diferent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar