Publicitat
Publicitat

Arranca la programació del Portalblau 2021

Aquest cap de setmana arranca oficialment la programació del Festival Portalblau 2021 amb l'homenatge a Joan Margarit. Un acte que es complementarà amb el Portablau Market a plaça Univers divendres i dissabte.

El festival Portalblau comença aquest cap de setmana la seva programació musical i d'arts escèniques. Dissabte a 2/4 de 8 de la tarda l'Alfolí acollirà l'homenatge a Joan Margarit, una proposta per recordar i reivindicar l'obra i la personalitat de l'escriptor i arquitecte. Per aquest motiu pujaran dalt de l'escenari el poeta Carles Duarte i l'arquitecta Maria Rubert de Ventós per apropar la figura de Margarit al públic i llegir alguns dels seus poemes més representatius. Un acte per al qual ja no hi ha entrades disponibles.

Una altra de les activitats destacades d'aquest primer cap de setmana és el Portalblau Market, la fira de producte mediterranis que se celebra per primera vegada aquest 2021 tant divendres com dissabte de set de la tarda a dotze de la nit a Riells. 

Els actes i concerts continuen el cap de setmana del 24 de juliol, on passaran pel portalblau la Cia el Paller amb un espectacle dedicat a Caterina Albert i Paradís, Mireia Calafell que inaugurarà el recentment restaurat Clos del Pastor i també podrem gaudir amb la conversa Manuel Forcano i Mahi Binebine. 

Recordar també que a causa de les noves mesures Covid, els concerts del Fòrum Romà programats per 2/4 d'11 s'avancen mitja hora. Per tant inicien tots a les deu del vespre, aquest són els concerts de Maria Arnal, Andrea Motis, Oques Grasses, Manel i Miki Núñez.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar