Publicitat
Publicitat

La secció de muntanya del CER presenta 'Afirmatiu, Ciscu'

La secció de muntanya del CER presenta 'Afirmatiu, Ciscu', la biografia d'un dels bombers que va participar al rescat de l'episodi de Torb al Balandrau. Fins fa poc era el cap del parc de bombers de Camprodon.

La sala de bonsais del CER va ser l'escenari de la presentació a l'Escala del llibre ' Afirmatiu, Ciscu, una vida dedicada als demés'.És la biografia de l'ex-cap de bombers de Camprodon Francesc Carola, obra d'Ivan Pulido.El llibre fa un recorregut a la biografia d’aquest camprodoní que va ser durant prop de mig segle cap del parc de bombers voluntaris de la Vall de Camprodon. La seva infantesa, adolescència i joventut, també formen part del relat de vivències d’un home enamorat de la muntanya.

És el primer llibre del periodista Ivan Pulido, que ha recollit l'experiència vital d'en Ciscu.Es va colpir especialment el relat de l'episodi del Torb al Balandrau, on en Ciscu va participar de l'operatiu de rescat.La presentació a l'Escala va ser promoguda per la biblioteca i per la secció de muntanya del CER.

La presentació va ser seguida per un torn de preguntes del públic assistent, una trentena de persones.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar