Publicitat
Publicitat

Presentació dels artistes de la Beca Primavera i la de Tardor

L'Escala presenta els becaris que gaudiran de les beques de primavera i tardor a la Casa Forestal de Sant Martí d'Empúries. Enguany, a causa de la pandèmia es faràn dues residències, la que ha començat al juny, i que correspon al 2020, i la d'aquest any, que tindrà lloc els mesos d'octubre i novembre. 

L'Escala ha presentat els becaris que gaudiran de les beques de Primavera i de Tardor. A causa de la pandèmia, l'any passat no es va poder dur a terme la residència, i s'ha traslladat a aquest any. Una beca que ja està en marxa des del mes de juny. Les altres, artistes escollides, faràn la beca a la tardor. 

Marc Larré és l'artista que es troba actualment fent la residència a la Casa Forestal de Sant Martí d'Empúries, treballant en el projecte 'Contactos' que consisteix en la realització de peces a partir de la transferència de superfícies en un suport de paper a través de la pressió dels dits.

Un valor afegit de rellevància d'aquesta beca, és que els artistes poden instal·lar-se a la casa acompanyats de la seva família. 

Les artistes guanyadores de la beca de tardor, són Maria Alzamora i Azucena Moya. 

Per primer cop, s'inclou l'audiovisual a les bases de la beca. El projecte de la Maria i l'Azucena, vincula la poesia amb la fotografia i el vídeo.

Amb aquesta beca, es compleixen 23 edicions del programa que dóna residència a artistes a la Casa Forestal de Sant Martí d'Empúries, perquè desenvolupin i creein els seus projectes. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar