Publicitat
Publicitat

La Cantada d'Havaneres es trasllada a la Plaça Catalunya

La Penya Blaugrana recupera la Cantada d'Havaneres aquest estiu que es trasllada a la Plaça Catalunya, per tal de poder mantenir un control de l'aforament. Com es tradicional serà el primer dijous d'agost, dia 5. 

Aquest matí s'ha presentat la 43ena edició de la Cantada d'Havaneres de l'Escala, organitzada per la Penya Blaugrana amb la col·laboració de l'Ajuntament. Com és tradicional es celebrarà el primer dijous d'agost, que enguany cau en dia 5. Es recupera doncs la cita anual, que l'any passat es va haver de suspendre a causa de les restriccions contra la Covid-19, i que aquest any han obligat a canviar l'escenari habitual i traslladar-les a la Plaça Catalunya. Una ubicació per permet mantenir un control d'aforament i la distància de seguretat 

Els grups convidats d'aquest any són Neus Mar, Arjau i Els Pescadors de l'Escala. 

El que no faltarà, serà el rom cremat. 

Des de l'Ajuntament, satisfacció per poder recuperar aquesta activitat aquest estiu. 

Es pot reservar plaça a través de l'aplicatiu d'inscripcions.lescala.cat, tot i que el pagament de l'entrada es farà a l'accés del recinte. 

L'organització demana als assistens que no s'esperin a última hora per accedir a Plaça Catalunya per tal d'intentar fer un accés el més ordenat possible i evitar aglomeracions.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar