Publicitat
Publicitat

1.000 euros per l'Esclerosi Múltiple

Un any més el CN L'Escala ha participat en la campanya 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple' amb una jornada de navegació benèfica. S'han recaptat mil euros amb la cinquantena de participant que han gaudit d'un dia de mar i esport.

Un any més el Club Nàutic l'Escala ha participat en la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, una jornada solidària on per una aportació de 10€ els usuaris del club gaudien dels esports nàutics al mar d'Empúries. 

Uns articles de marxandatge estiuencs del Mulla't, que enguany lluïen dissenys de la il·lustradora i dissenyadora barcelonina Judit Canela. Prop d'una cinquantena de persones contribuïen a la jornada de recaptació que sumades al donatiu Jotun Olympia Grup, empresa col·laboradora del Club, aportarà 1.000 euros a la fundació que seran entregats pròximament. 

Mulla't per l'Esclerosi Múltiple és una iniciativa de la Fundació per l'Esclerosi Múltiple amb l'objectiu de donar a conèixer la malaltia. La campanya ofereix la possibilitat de ser solidaris cap a les 9.000 persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya. Els diners recaptats seran destinats als programes d'acompanyament a les persones amb esclerosi múltiple, així com a la neurorehabilitació, els programes de formació laboral i a la recerca.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar