Publicitat
Publicitat

Recepció institucional a les tres millors notes de selectivitat

Paula Isern, Noelia López i Júlia Font, han tret les millors notes de la selectivitat de l'Institut El Pedró. De 46 alumnes que s'han presentat a la convocatòria, 40 han superat les proves d'accés a la universitat. 

9,38, 9,13 i 8,92 són les qualificacions que han tret les tres millors estudiants de l'Institut El Pedró a les proves d'accés a la universitat. Aquest matí, l'alcalde, Víctor Puga, acompanyat de la regidora d'Educació, Maite Cortés, han rebut a les joves estudiants per fer-los un reconeixament a l'esforç. 

La Paula, la Noelia i la Júlia, han estudiat els dos cursos de batxillerat en plena pandèmia. S'han hagut d'adaptar a les classes telemàtiques i a treballar des de casa. 

  

Els exàmens de selectivitat no han estat gens fàcils. 

Un cop feta la selectivitat, és el moment de pensar en el futur. 

Des de l'institut, es valora molt positivament les notes de les tres joves, però també, i de forma global, els resultats de tots els estudiants que s'han presentat a les proves. De 46 alumnes 40 han superat els exàmens amb èxit. 

Cal destacar un canvi de tendència, pel que fa els estudis, i és que les tres noies volen estudiar carreres d'àmbit tecnològic o científic. Un fet que es valora molt positivament. 

Les alumnes han signat el llibre d'honor de l'ajuntament i se'ls hi ha entregat un val de 100 euros per material escolar. L'acte ha acabat amb fotos familiars per immortalitzar el moment. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar