Publicitat
Publicitat

Arriba a l'Alfolí el muntatge de Temps de Flors 'Un cel de puntes'

Ja es pot visitar a l'Alfolí de la Sal el muntatge 'Un cel de puntes'. És una creació que es va poder veure al Temps de Flors de Girona i es podrà visitar fins el 25 d'agost. El grup de puntaires de l'Escala hi ha participiat.

Un any més, l'Alfolí de la Sal acull una de les creacions fetes pel Temps de Flors de Girona. Des del 2 de juliol i fins al 25 d'agost es pot visitar a l'Alfolí el muntatge 'Un cel de puntes', una creació col·lectiva de l'Associació de Puntaires de Girona en la que hi han intervingut 50 puntaires, i que enguany va poder ser visitat al Monestir de Sant Daniel de Girona durant el festival gironí. És la 4rta edició que hi participen i la creació, que es pot visitar a l'Alfolí, fa referència al paisatge extraordinari de la Vall Ombrosa de Sant Daniel, transformat en un 'cel de puntes' per adequar-lo a la situació de pandèmia, a cel obert.

Aquest muntatge ha tingut participació escalenca.

Els materials utilitzats són locals i sostenibles com el lli, la seda i el cotó. I enguany s'ha buscat l'actualització de l'art de la punta com a procés creatiu. Costa reconèixer-hi l'herència de la tècnica puntaire tradicional, és doncs, un exemple de la punta contemporània.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar