Publicitat
Publicitat

Es multipliquen per 6 els positius en dues setmanes

Es multipliquen per 6 els positius per COVID a l'Escala en dues setmanes. Tots els indicadors van a l'alça seguint la tendència de Catalunya. Avui el CAP de l'Escala ha estrenat el nou sistema de files per accedir al centre.

Les xifres de contagis de COVID a l'Escala són un reflexe de les de la Regió Sanitària de Girona  i de Catalunya.A l'entrada del CAP de l'Escala i al mòdul COVI es formes cues per fer tests d'antígens i PCRs.A l'Escala, des de Sant Joan fins avui l'increment de positius ha estat exponencial.El 26 de juny n'eren 7 i a dia d'avui 76.La majoria de positius són entre els joves, que després ho encomanen a la resta de membres de la família.

Des del CAP s'alerta sobre falses conclusions quan s'està vacunat.S'explica que igualment es pot agafar i contagiar el virus, i que cal seguir amb les mesures de seguretat.

Hem de dir també que, avui el CAP de l'Escala ha posat en marxa un nou sistema d'accés al centre.Sota un tendal per evitar el sol s'han posat tres dispensadors de tiquets segons el motiu d'assistència al CAP,  un de blau per les visites programades, un de groc per gestions diverses i un de vermell per les urgències.Els usuaris han d'esperar a fora fins que surti el seu número del seu color, i llavors accedir a l'interior on se'ls derivarà al servei que pertoqui.

Per comunicar amb el CAP o amb el metge de referència per temes no urgents continuen les consultes telefòniques i a través de lamevasalut.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar