Publicitat
Publicitat

Sepu, ja renovat, parla de renovacions i de la lliga, que serà a tres grups

El FC l'Escala ha renovat a Sergi Luís 'Sepu', l'entrenador del primer equip. De l'última dècada, juntament amb Pitu Batlle són els dos tècnics que més han durat a la banqueta del Nou Miramar. Albert Gasca i Ricard Ferrer van ser-hi un curs mentre que Pere Ballart va dirigir l'equip durant dos mesos.

Sergi Luís 'Sepu' seguirà per quart any consecutiu essent l'entrenador del primer equip de l'Escala. L'ex del Can Gibert l'estan avalant els resultats i per aquest motiu el club confia amb ell. El primer any va assolir l'ascens a Primera Catalana, el segon l'equip va ser novè i el tercer quart.

Durant aquests dies s'està parlant amb els jugadors. L'objectiu és renovar el 80% de jugadors.

Sepu també ha parlat de la nova Primera Catalana de la pròxima temporada. Serà de tres grups i hi haurà onze descensos. Hi haurà dos grups de catorze i un de quinze. En els grups de catorze baixaran els tres últims, el de quinzè els quatre i també perdrà la categoria el pitjor onzè dels tres grups. 

El calendari per a la pròxima temporada encara no s'ha publicat, tot i que la intenció inicial de la Federació Catalana de Futbol és que el retorn de la lliga sigui el tercer cap de setmana de setembre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar