Publicitat
Publicitat

Acaba el mandat de Miquel Bosch: cinc entrenadors, un ascens i un descens

Després de presidir el FC l'Escala durant sis anys, Miquel Bosch ha preferit no presentar-se a les eleccions i deixar pas a gent jove i amb idees noves. Bosch, durant la seva segona etapa al club, ha comptat amb cinc entrenadors. Amb Pitu Batlle, l'equip va perdre la Primera Catalana i amb Sepu va recuperar-la.

Miquel Bosch va convertir-se en president del FC l'Escala el juny del 2015. Substituïa a Antoni Batlle. Ha estat el càrrec durant sis anys. Bosch ha completat el seu mandat i no ha volgut seguir. El que pretenia era que entrés gent nova i que aportes noves idees al club. Des del moment que va proclamar-se com a president tenia clar que només hi seria quatre anys, però al final han estat sis. Durant la seva legislatura ha tingut com a entrenadors del primer equip a Pitu Batlle, Pere Ballart, Albert Gasca, Ricard Ferrer i Sepu. Tres anys l'equip ha estat a Primera i tres a Segona. 

Bosch, que en un moment determinat semblava que el seu germà Marc seria el pròxim president, fa autocrítica del seu mandat, sobretot en la part organitzativa del club, no pas en l'esportiva. 

El ja no president considera que el club l'ha deixat en bones mans. 

Miquel Bosch deixa de ser president i a partir d'ara serà vocal.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar