Publicitat
Publicitat

Josep Costa Bofill, ja com a president, presenta les vint persones de confiança

Josep Costa Bofill ja és oficialment el president del FC l'Escala. El traspàs de poders va fer-se divendres al vespre al mateix camp de futbol i no pas a la sala d'actes de l'Ajuntament de l'Escala com és habitual. Pipa arriba amb un equip relativament jove que aportarà frescura i noves idees al club. 

Des de divendres que el FC l'Escala compta amb un nou president. És Josep Costa Bofill, més conegut com a Pipa. A l'Assemblea el nou màxim responsable del futbol va presentar les persones que formaran part del seu projecte. Com ja ens avançava serà una junta àmplia. Entre president, vicepresident, tresorer, secretari i vocals, l'equip estarà format per 21 membres. 

Que Sergi Luís 'Sepu' segeixi com a entrenador del primer equip és una gran alegria pel nou president. 

Un dels objectius que s'ha marcat Bofill és intentar que el primer equip iguali o millori els resultats del curs passat.

Cal recordar que l'últim any que Pipa va vestir la samarreta del FC l'Escala va ser la temporada 2013-14, justament el curs en què l'equip escalenc assolia l'ascens històric a la Primera Catalana al camp del Can Gibert.

Costa agraeix la gran tasca que ha fet Miquel Bosch al llarg d'aquests sis anys de mandat.

El que queda pendent és saber quin serà el pressupost per a la pròxima temporada.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar