Publicitat
Publicitat

Guanyadora Experiència L'Escala

Caro Espada amb el número 93.810 és la guanyadora del sorteig 'Experiència L'Escala' de la UBET. Un concurs a tres bandes per gaudir d'una nit d'hotel, un sopar al municipi i un concert del Festival Portalblau.

La unió de botigues i empresaris de l'Escala, la UBET, continua amb la seva campanya per dinamitzar el comerç. Ho fa amb els tradicionals concursos on per cada compra al comerç local es rep una butlleta per participar en la proposta en qüestió. L'última ha estat 'Experiència L'Escala' on el guanyador s'emportava un premi interessant com és una nit d'hotel a l'Escala, un sopar per a dues persones i una doble entrada a qualsevol concert del Festival Portalblau de l'edició 2021. El número guanyador ha estat el 93.810, la guanyadora ha estat Caro Espada i Perfumeria Sisai l'establiment que ha repartit el premi.

 ? 

Amb aquest ja són diversos els premis entregats des de la UBET amb la particularitat i la bona fortuna que són premis molt repartits tant amb client com amb establiments. 

 ? 

I quan es tanca un sorteig, la UBET ja n'obre un altre. Ara arriben els concursos d'Instagram. 

Per estar informat de les novetats comercials del municipi i dels nous sortejos podeu visitar el web https://ubetlescala.org/ o seguir les xarxes socials de l'entitat. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar