Publicitat
Publicitat

S'acaba el Respira el festival de sis dies de Joan Dausà

Èxit de participació en el Festival Respira de Joan Dausà, més de 8000 persones han gaudit amb la preestrena del nou disc de l'artista titulat 'Ho tenim tot'. El nou treball veurà la llum el dia 22 d'octubre i ja s'han posat a la venda les entrades dels primers concerts a Barcelona i València.

Joan Dausà ha reunit a més de 8.000 persones al llarg dels sis dies que s'ha portat a terme el Festival Respira. Una experiència on l'artista ha preestrenat Ho tenim tot el seu últim treball que veurà la llum durant l'octubre. Dausà ha gaudit plenament de l'experiència.

El públic ha sabut formar part del joc proposat per l'artista, escoltant atentament la primera part del concert amb cançons com '"La vida és més que això"' o "Que vingui algú" i gaudint i cantant la segona part amb els clàssics de sempre. I és que aquesta era la idea inicial del Respira.

L'eufòria final de l'espectacle era tanta que Dausà es llançava al mig del públic, això sí amb una barca inflable fent embogir al públic. Unes imatges que han fet la volta a totes les xarxes socials i que el públic esperava a cada concert.

 

Una preestrena de dics que ha deixat algunes sorpreses interessants com la cançó 'Buenos Aires', un tema amb castellà amb el qual Dausà experimenta i segur que fa feliços a molts fans d'arreu del país i una mica més enllà.

 

Després del concert d'ahir a la tarda Dausà s'agafa ara unes merescudes vacances per gaudir de la família i recuperar forces per la gira de la tardor.

 

Precisament avui dilluns, es posen a la venda les entrades dels primers concerts de presentació el dia 25 de novembre al Palau de la Música de Barcelona, el 27 de novembre al Temporada Alta de Girona i el 3 de desembre a València.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar