Publicitat
Publicitat

Sense descensos i amb el pressupost aprovat per a la temporada vinent

Per segon curs seguit, la Primera Catalana no tindrà descensos. Així ho han decidit els clubs que van poder votar ahir al vespre a l'Assemblea de la Federació Catalana de Futbol a Blanes. El president Joan Soteras va anunciar que es presentaria a la reelecció i va generar malestar en algun dels assistents.

No hi haurà descensos en les categories de Primera i Tercera Catalana. Així ho van votar els clubs que van assistir ahir a la tarda en l'Assemblea de la FCF a Blanes. 193 vots a favor i 142 en contra. En relació amb l'exercici econòmic i el pressupost per a la pròxima temporada, que rondarà els 27 milions d'euros, també van ser aprovats pels presents.

Abans que el president intervingués cinc vocals abandonaven el vaixell de Joan Soteras perquè no estan d'acord amb la gestió que ha fet des que ha esclatat la pandèmia. Eren Juanjo Isern, Manel Duran, Toni Tanyà, Jordi Terés i Jordi Solé. El mandatari, en el seu parlament, va anunciar que es presentaria a la reelecció i alguns dels assistents ràpidament es van oposar amb xiulets i amb crits dient 'dimissió, dimissió'.

El director general, José Miguel Calle, també va dir unes paraules. El qui se l'investiga per presumpte delicte d'apropiació indeguda va explicar que la federació ha gestionat correctament la part econòmica des de l'inici de la pandèmia i va negar que se li hagués apujat el sou. 

A l'Assemblea va assistir-hi telemàticament Luís Rubiales, el màxim dirigent del futbol espanyol, per donar ànims a la junta directiva. No va poder ser-hi presencialment perquè la selecció espanyola juga aquest divendres els quarts de final de l'Eurocopa.

I per últim, destacar que la plataforma 'Per una FCF dels clubs' i l'ACFAC van portar diferents pancartes. En una s'hi podia llegir 'prou mafiosos'. El president de l'ACFAC, en la seva intervenció, va preguntar per què s'investiga el cas Soule i no el cas Calle. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar