Publicitat
Publicitat

L'Escala presenta els serveis de vigilància, neteja i seguretat de l'estiu

L'Ajuntament de l'Escala presenta els membres dels diferents serveis de vigilància, neteja i seguretat, donant així el tret de sortida a la temporada d'estiu. Demà els agents cívics començaran a controlar l'aforament de les platges. 

L'Escala ja ho té tot a punt per donar el tret de sortida a l'estiu. I ho ha escenificat amb una foto conjunta amb tots els cossos de seguretat i serveis que treballaran aquest estiu al municipi. 

Una plantilla formada per socorristes, agents cívics, bombers, protecció civil i el servei de neteja de platges, a més de la policia local, que vetllaran pel bon funcionament del poble. 

Tots ells treballaran amb la voluntat de mostrar l'Escala com a una destinació turística segura i neta, sobretot després d'un any complicat pel turisme a causa de la pandèmia. 

Enguany, s'ha incrementat respecte l'estiu passat, 7 agents més de la policia local. 

 

Demà, 1 de juliol, es posarà en marxa el servei de vigilància i control d'aforaments de les platges, a càrrec dels agents cívics. El consistori no limitarà l'accés a la sorra, com altres municipis de costa, però sí que fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania, perquè siguin ells mateixos els qui actuïn en conseqüència. Respecte les mesures de bany, les primeres accions són les instal·lacions de cartells informatius sobre les mesures de seguretat per la Covid-19 a l'entrada de les platges.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar