Publicitat
Publicitat

El Casal del Jubilat comença a reobrir el centre

El Casal del Jubilat reobre el centre amb una primera activitat en format de quina. La setmana vinent es farà la primera nit temàtica d’aquest estiu amb cantada d’havaneres. I en un termini breu preveu reobrir també el bar. 

Un any i tres mesos i mig després del tancament decretat per evitar contagis, la Llar del Jubilat Jardí del Pedró comença la reobertura del centre. La primera activitat presencial serà una sessió de quina programada per diumenge vinent a les quatre de la tarda. Es farà a la sala polivalent, al primer pis de la llar.

L'aforament serà limitat a 50 persones.

Per a la setmana vinent, hi ha prevista la primera de les quatre nits temàtiques programades aquest estiu. Serà una cantada d'havaneres amb el grup Arjau, al pati interior de la llar.

I per a una data encara indeterminada, però que s'entreveu que pugui ser en poques setmanes, es vol reobrir també el bar de la planta baixa del centre.

Primer s'han d'acabar els treballs d'adequació que s'hi estan fent ara. Mentrestant, la junta dels jubilats ja ha pogut emparaular un nou llogater que doni el servei de cafeteria i bar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar