Publicitat
Publicitat

Arriba una de les Assembles més tenses dels darrers temps

Aquesta tarda, la Federació Catalana de Futbol celebra la tradicional Assemblea a Blanes. Serà la tercera assemblea del president Joan Soteras, que des que ha esclatat la pandèmia ha rebut nombroses crítiques pel que fa a la gestió econòmica. Arran d'això han nascut associacions i plataformes per defensar els drets dels clubs de futbol catalans. 



L'Assemblea de la FCF que es farà avui a Blanes a dos quarts de set es preveu tensa, crispada i maratoniana. Algunes veus apunten que hi acudiria el màxim dirigent de la federació espanyola, Luís Rubiales. 

Fa pocs dies, l'ACFAC i la plataforma 'Per una FCF dels clubs' van entregar 400 signatures a la FCF reclamant un nou model de gestió econòmica.

Salamero denuncia en roda de premsa presumptes irregularitats en els vots a les assemblees.

Un altre punt conflictiu es troba en l'ús i contractació dels autocars.

Pel que fa a la FCF, doncs es defensa de les crítiques que ha rebut per organitzar l'Assemblea en un dia laborable i explica que portarà a debat el cas Soule, un cas de presumpta irregularitat econòmica de l'expresident de la federació Andreu Subies. 

L'Assemblea d'aquesta tarda, en principi, no s'emetrà en directe i alguns mitjans de comunicació se'ls hi ha denegat l'accés per raons d'aforament. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar