Publicitat
Publicitat

El croissant de cafè solidari de l'Escala

La pastisseria Torrent de l'Escala ha creat un nou croissant amb gust a cafè, únic a Catalunya i Espanya. El 20% dels guanys anuals de les vendes d'aquest croissant, aniran destinats a la investigació sobre el càncer que porta a terme l'Hospital Sant Joan de Déu. 

Josep Maria Torrent, fa més de 40 anys que fa croissants des del seu petit obrador al Carrer Puig Sureda de l'Escala. Fa poc ha presentat la seva última creació, es tracta d'un croissant de cafè.

Trobar la fórmula exacte dels ingredients no ha estat fàcil. Han estat 4 anys de proves i sempre, treballant amb productes naturals i ecològics. 

 

Trobar el gust exacte ha estat la tasca d'amics, familiars i clients. 

L'obrador escalenc, no té la capacitat per garantir la producció d'aquest producte. Per aquest motiu es va buscar una empresa artesanal, que pogués fer front a la producció. 

Aquest producte, a més té un vessant solidari, ja que destinarà un 20% dels beneficis que genera a la Fundació de Sant Joan de Déu, per a la investigació del càncer infantil. 

Joan Maria Torrent, considera que des dels governs i les grans empreses farmacèutiques, no es destinen prous recursos econòmics a la investigació. Per aquest motiu, assegura que és molt necessari que la gent de carrer, faci petites accions solidaries d'aquest estil.

Si el projecte funciona, el següent pas, seria buscar la patent internacional. Així doncs, l'Escala, aviat serà coneguda per les anxoves i també pels croissants de cafè solidàris. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar