Publicitat
Publicitat

L'exposició, Mirada i gest arriba a l'Escala

L'Alfolí acull fins a finals d'agost l'exposició 'Mirada i gest. 50 artistes' un projecte a 4 mans del fotògraf Jordi Belver i els textos de Giralt-Miracle. Una exposció per coneixer millor els artistes plàstics més rellevants dels últims trenta anys.

L'Alfolí de la Sal, a l'Escala, acull fins al 25 d'agost l'exposició 'Mirada i gest. 50 artistes' un projecte a càrrec del fotògraf Jordi Belver i el crític d'art Daniel Giralt-Miracle. Una mostra que ofereix la possibilitat d'observar la part més desconeguda dels artistes plàstics de casa nostra. Ho fa amb la combinació perfecta d'una fotografia amb un petit text que l'acompanya. 

 

La mostra arriba a l'Escala completa, és a dir, amb les 50 fotografies que formen aquesta impecable col·lecció que va de l'any 1977 al 2007 i on si poden veure artistes com Tàpies, Subirachs, Miró o Barceló.

Aquesta mostra s'emmarca dins el conveni realitzat entre l'Ajuntament de l'Escala i la Fundació Vila Casas. Una col·laboració que s'espera que sigui de llarg recorregut i també amb més presència.

L'exposició inaugurada aquest cap de setmana a l'Escala, s'inclou dins el programa Itiner'Art de la Fundació Vila Casas, sota la direcció de Natàlia Chocarro, té per objectiu establir sinergies amb centres culturals d'arreu del territori català i donar la màxima visibilitat als artistes.

'Mirada i gest. 50 artistes' es podrà veure a les tres sales de l'Alfolí fins al 25 d'agost.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar