Publicitat
Publicitat

L'última cançó de la Coral Groga

La Coral Groga es reuneix per últim cop, després de l'aprovació dels indults als presos polítics i la seva posada en llibertat. Asseguren que la lluita segueix, però el seu compromís era fins que els presos del procés tornessin a les seves cases. 

Divendres passat, la Coral Groga de l'Escala va cantar l'última cançó. Després de 185 divendres consecutius trobant-se a la Plaça de l'Ajuntament o a la Platja els estius, han decidit posar el punt final. La setmana passada el president espanyol, Pedro Sánchez, aprovava els indults als 9 líders del govern català empresonats i se'ls concedia la llibertat. La Coral Groga va néixer amb la voluntat d'alçar la veu contra l'aplicació del 155, després dels fets de l'1 d'Octubre del 2017, i el consegüent empresonament.

Acaben les trobades setmanals de la Coral Groga, però la lluita no s'acaba mentre hi hagi exiliats i represaliats. 

Ramon Manent agraeix l'esforç i el compromís de tots aquells que l'han acompanyat en aquesta protesta.

Manent, ha explicat que la lluita comuna ha creat un grup humà molt unit, i tot i que ell dóna per finalitzada aquesta etapa, espera que es segueixi fent coses per reivindicar la llibertat del país. 

En l'última trobada doncs, entre les cançons que es canten habitualment, també s'en va cantar una arrenjada pel mateix Manent. L'acte va acabar amb l'Estaca de Lluís Llach. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar