Publicitat
Publicitat

Primer cap de setmana sense mascaretes obligatòries

Primer cap de setmana sense mascaretes obligatòries a l'aire lliure, un fet visible a l'Escala durant el pont de Sant Joan que ha omplert de turistes les platges del municipi.

Des de dissabte ja no és obligatori portar mascareta a l'aire lliure, sempre que es pugui mantenir la distància de seguretat d'un metre i mig. Per tant, i tal com recomanen les autoritats cal portar sempre una mascareta per si cal posar-la, sigui en interiors o exteriors amb molta gent. 

Aquest cap de setmana a l'Escala, ja s'han vist els primers turistes i escalencs gaudint de no portar la mascareta a l'aire lliure. Tot i això i després de gairebé un any del seu ús diari, s'han vist moltes persones que prefereixen portar-la, perquè la pandèmia no ha acabat i els fa sentir més segurs. Els experts aconsellen encara ser prudents perquè el virus circula entre la població i des de fa dies creixen els casos de contagi. Recorden que treure's la mascareta no és obligatori. 

De fet la relaxació del seu ús, ha fet que aquest cap de setmana moltes persones la deixin a casa o no pensin a posar-la quan entren per exemple a les botigues. I recordem que a l'interior el seu ús és obligatori. Per altra banda i tal com es veu a les imatges, el pont de Sant Joan s'ha viscut amb molt d'optimisme al poble. Doncs les xifres de reserves ha estat molt alta i tot fa preveure un bon estiu.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar