Publicitat
Publicitat

Com fer front a la por al contagi

La junta local de l'associació contra el càncer reflexiona sobre la por al contagi. La xerrada taller s'ha fet a la biblioteca i ha anat a càrrec de la doctora Neus Rodríguez. De cara al l'estiu, l'associació té previst fer un acte sobre com protegir-se correctament del sol.

Amb l'objectiu d'oferir eines per fer front a la por, la Junta Local de l'AECC Catalunya contra el Càncer va celebrar divendres un taller pràctic a la sala d'actes de la biblioteca i protagonitzat per la doctora Neus Rodríguez, coordinadora de programes i serveis de l'AECC a Girona. Va ser seguit per un públic més escàs que en altres ocasions. I és que l'arribada de la calor i la coincidència amb altres actes convocats el mateix vespre de divendres poden haver frenat l'assistència. Això no treu que l'associació en fés un balanç satisfactori.

El taller va tenir una vessant eminentment pràctica tot explicant estratègies per adaptar-se al neguit i la por. 

L'acte s'ha convocat en el context de crisi general provocada per la pandèmia de Covid.

La resposta dels assistents a la conferència va ser molt activa. Així ho va percebre la doctora, que comentava com havia percebut un alt grau d'identificació dels assistents amb el qeu s'explicava i un caliu propici a parlar de la soledat i aïllament que molts van patir en els mesos de confinament.

Era la segona de les conferències convocades per la junta local de l'AECC a l'Escala. Per aquest estiu està previst també, en una data encara per determinar, convocar un acte o acció divulgativa sobre la necessitat d'una bona protecció contra la radiació solar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar