Publicitat
Publicitat

El Centre Cívic Xalem es converteix en nou espai educatiu de l'Escala

El Centre Cívic Xalem es converteix en nou espai educatiu de l'Escala. S'explicava al Consell Socioeducatiu i al Consell Escolar Municipal que s'han reunit recentment.  S'informava també que pel curs 2022-2023 l'institut de l'Escala tindrà un grau mitja d'informàtica.

A partir del curs que comença el proper mes de setembre el Centre Cívic Xalem es convertirà en un nou espai educatiu del municipi.Durant l'estiu es faran obres per adequar els espais i l'estrena serà a càrrec dels alumnes del Pla de Transició al Treball, que fins ara es feia al Punt Jove l'Esbotzada, que ha quedat petit.Així s'explicava al Consell Socioeducatiu que s'ha reunit recentment.L'Aula d'Educació Compartida es destina als alumnes d'entre 14 i 16 anys que no s'acaben d'adaptar a les classes convencionals.

Al Consell Socioeducatiu, entre d'altres també es presentava el protocol d'Absentisme Escolar, que properament es portarà al ple municipal per a  la seva aprovació.També s'ha reunit el Consell Escolar Municipal, on entre d'altres es van aprovar millores i inversions als centres escolars del municipi. Des de l'adequació del pati a Ballmanetes al canvi de caldera de la calefacció a l'Escola Empúries, que finalment serà de gas.S'informava també dels ajuts i beques tant de menjador com al transport o pel material escolar.També s'explicava que finalment pel curs 2022-2023 l'Institut tindrà un cicle mitja, serà d'informàtica i es començarà a tramitar a partir del setembre vinent.Té el vist i plau de l'inspector de zona.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar