Publicitat
Publicitat

Demà s'estrena el Festival Respira de Joan Dausà

Coincidint amb Sant Joan el cantautor Joan Dausà farà el primer dels concerts del Festival respira, que es celebra íntegrament a l'Escala. L'escenari s'instal·la al nou espai municipal a tocar del jaciment d'Empúries.

Demà arrenca el Festival Respira amb prop de 8.000 persones i totes les entrades exhauride. Durant sis nits, els fans de Joan Dausà podran escoltar abans que ningú en directe el seu nou disc, que es publicarà aquesta tardor.

El festival "Respira: un concert, una festa, una experiència" és un nou esdeveniment ideat pel mateix cantautor que tindrà lloc a partir de demà i fins diumenge, i 2, 3 i 4 de juliol a la ciutat greco-romana d'Empúries i que s'ha concebut com un concert del cantautor en un espai de trobada sota els pins, al costat del mar i amb les ruïnes Gregues com a teló de fons i amb totes les entrades exhaurides. 

El recinte del festival comptarà amb un espai Village on abans i després de l'actuació el públic podrà degustar la gastronomia de l'Empordà i fer una cervesa, un bon vi o còctels d'autor. Aquest espai comptarà amb l'actuació d'un DJ que tancarà cadascuna de les sis vetllades programades. 

Joan Dausà ha demostrat el seu gran poder de convocatòria una vegada més, exhaurint totes les entrades disponibles en un temps récord.Un total de vuit-mil persones seran les que durant sis nits podran gaudir de noves cançons de Dausà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar