Publicitat
Publicitat

El nou club de patinatge compta amb una setantena de participants

Gran accceptació del nou club que ha posat en funcionament l'Escala. Es tracta d'un club de patinatge que actualment està fent classes gratuïtes a la sala polivalent i que compta amb una setantena de participants. L'objectiu és que a partir del setembre les classes ja es facin per nivells i no es descarta fer festivals.

A l'Escala ha nascut un nou club esportiu, el Club de Patinatge Artístic que és president per Gemma Fructuoso, campiona d'Espanya del seu moment i entrenadora d'àmbit internacional. La Gemma rep l'ajuda de la Nàdia que és una patinadora escalenca que ha competit en campionats provincials, catalans, estatals, europeus i fins i tot mundials en la categoria de grups de xou, aconseguint dues medalles mundials. 

Són dues grans patinadores que volen encapçalar aquest projecte il·lusionant a l'Escala. De fet, en els entrenaments gratuïts que estan organitzant aquest mes de juny i juliol a la sala polivalent compten entre els dos dies compten amb una setantena de participants de totes les edats. Nenes, noies i també mares s'han engrescat amb aquest esport. 

Un dels objectius de la Gemma és ensenyar.

També s'ha plantejat la idea de fer dos festivals. 

Ara mateix hi ha una gran diversitat de nivells i la intenció del club és que a partir del setembre les classes es classifiquin per edats i nivells.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar