Publicitat
Publicitat

Final de curs als centres de l'Escala

L'Escola Esculapi i Empúries, celebren el comiat dels alumnes de sisè. Enguany amb festes amb grups bombolles i en el cas de l'Empúries amb els pares dels alumnes després de la flexibilització de les normatives. 

Les escoles de l'Escala han celebrat el final de curs 2020-2021, una festa de comiat amb grups bombolles, mascaretes i distàncies de seguretat. L'Escola Empúries ja va començar ahir el seu particular final de curs, ho fa fer amb una festa a la Sala Polivalent amb els alumnes de sisè. Un comiat i entrega d'orles sense els altres companys del centre, però si amb la presència dels pares, els quals han pogut assistir a l'acte després de la flexibilització de les normatives. 

 

Una festa que va començar amb balls, una cançó per cada grup de sisè. Després de la música arribava l'acte central amb parlaments per part de les tutores i alumnes, seguit de l'entrega de les orles i un petit detall de regal. Una festa senzilla, però carregada d'emotivitat. Que posa punt final a un curs que s'ha superat tot i les complicacions inicials.

 

L'escola Esculapi per la seva part ha optat per acabar el curs amb jocs a l'aire lliure i una petita festa al pati de l'escola per entregar les orles als alumnes de sisè que el proper curs inicien una nova etapa a l'institut. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar