Publicitat
Publicitat

L'Escola de Música 'El Gavià' celebra el concert de final de curs

L'Escola Municipal de Música 'El Gavià' celebra el final de curs amb tres concerts a la Plaça Catalunya. Ha estat un curs molt complicat però des de l'escola es mostren satisfets i contents amb el resultat final. 

L'Escola de Música Municipal 'El Gavià' ha posat el punt final al curs amb un triple concert a la Plaça Catalunya. Un curs, que sense dubte, ha sigut atípic i complicat, però des de l'escola, el seu director, David Pellicer, es mostrava content d'haver pogut tirar el curs endavant malgrat les dificultats. 

En total es va oferir tres concerts. El primer, dissabte al matí on hi van participar fins a 19 músics. El següent va ser a les 6 de la tarda, amb la participació dels nadons, de 0 a 2 anys, els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4rt de Nivell Elemental, també el Combo de Joves i l'Ensemble de 6 saxos. La traca final, va arribar amb l'últim concert, a les 8 del vespre, amb el concert d'Adults. 

Habitualment, els concerts de final de curs, es feien a la Platja de les Barques o a la Plaça Víctor Català. Aquest any, per tal de garantir les mesures de seguretat del coronavirus, es va optar per traslladar-los a la Plaça Catalunya. 

Amb aquests concerts, doncs, l'escola de música tanca les portes al curs i ja es prepara pel següent, amb gairebé un total de 80 places disponibles pels diferents cursos, es pot consultar la informació al lloc web: www.elgavia.org. La matrícula es podrà formalitzar, del 5 al 16 de juliol.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar