Publicitat
Publicitat

Josep Costa Bofill 'Pipa' avança els primers noms de la junta directiva

Josep Costa Bofill 'Pipa' serà investit com a president del FC l'Escala el pròxim divendres 2 de juliol. El qui substituirà a Miquel Bosch ha començat a revelar els primers noms de la seva junta directiva que es coneixerà íntegrament en l'Assemblea que es farà al camp de futbol d'aquí a deu dies.

El qui serà el pròxim president del FC l'Escala, Josep Costa Bofill, popularment conegut com a 'Pipa', comença a avançar noms de la que serà la seva junta directiva dels pròxims sis anys. Respecte a la junta actual seguiran, en principi, tres persones: Miquel Bosch, Salvat i el delegat Turu. També s'afegeixen al projecte Jordi Jacas, que serà el vicepresident del club. Hi ha més noms.

La candidatura de Costa va ser l'única que va presentar-se del 22 al 28 de maig i per aquest motiu aquest passat diumenge no hi ha hagut eleccions al camp de futbol. Pipa, aprofitant el bon moment que està passant el club, amb el primer equip consolidat a la Primera Catalana, amb la creació del segon equip i un futbol base que no para de créixer, va començar a plantejar-se la presentació de la seva candidatura. 

Miquel Bosch ha trobat relleu a la presidència, però seguirà al Nou Miramar. 

El pròxim divendres 2 de juliol a les 20 hores del vespre, s'ha programat l'Assemblea al camp de futbol que servirà per investir a Josep Costa Bofill com a president del FC l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar