Publicitat
Publicitat

Arrenca el cicle de Cançó d'Arrel i amb Salero

Ja està en marxa la 4rta edició del cicle de cançó d'Arrel i amb Salero. L'Alfolí de la Sal va acollir el tret de sortida amb el concert de Marcel Casellas Trio. Una cinquantena de persones van omplir el pati de l'Alfolí i bona part de la sala d'exposicions. 

L'Alfolí de la Sal, ha estat un any més l'escenari escollit per acollir el cicle de cançó d'Arrel i amb Salero aquest estiu. Marcel Casellas Trio, van ser els encarregats d'obrir el festival amb un repertori d'arrel-fusió, càlid i fresc alhora que va enganxar al públic des del primer moment. Un espectacle on tradició i innovació que va de la taverna a una peculiar cava de jazz d’arrel catalana. Una cinquantena de persones van assitir al concert i es va haver d'habilitar algunes cadires a la sala d'exposicions. 

La formació està composta per Marcel Casellas, amb el contrabaix i veus, Toni Rocosa amb el clarinet, la tenora i veus i Alfons Rojo amb la guitarra i veus.El concert previst per aquest pròxim dijous, s'ha hagut d'ajornar. 

 

D’arrel i amb salero, Festival de cançó popular de l’Escala va néixer l’any 2018 amb l’ambició de consolidar-se com a cita anual amb la cultura popular de les comarques gironines i esdevenir una activitat de referència dins el territori català i una cita imprescindible dins el calendari musical. L'Alfolí n'és l'escenari escollit, ja que l'espai es propici per crear un ambient proper i íntim entre el públic i els artistes. 

 

El pròxim concert tindrà lloc aquest dissabte a les 7 de la tarda, a càrrec d'Arnau Obiols, que presentarà 'Tost', una visió personal i contemporània de la música tradicional del Pirineu català. Com ja és habitual, cal fer reserva prèvia a inscripcions.lescala.cat. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar