Publicitat
Publicitat

Nou grup de lectura d'estiu a la Biblioteca Victor Català

La Biblioteca Victor Català posa en marxa un nou grup de lectura per aquest estiu. La proposta és llegir i comentar un total de 4 llibres, durant dos mesos. La primera trobada tindrà lloc el 15 de juliol. 

La Biblioteca Victor Català torna a proposar un nou grup de lectura per aquest estiu. Aquest hivern, han pogut recuperar aquesta activitat que l'any passat es va haver de suspendre per la pandèmia. Aquest estiu, torna amb força, i és que el repte és gran. Quatre llibres en dos mesos, el que representa un llibre cada 15 dies. El primer llibre escollit és; 'Entre dos silencis' d'Aurora Bertrana. S'entregarà l'1 de juliol i la trobada per comentar-lo es farà el 15 de juliol. 

El primer llibre escollit, com dèiem és 'Entre dos silencis, després seguiran amb 'El riu encès' de Miquel Martín, I a l'agost, el primer llibre serà; 'Olor de colònia' de Sílvia Alcántara, i un clàssic  com és; 'Laura a la ciutat dels sants' de Miquel Llor.

A causa de les mesures de prevenció per la Covid, les places són limitades i cal fer la inscripció.

Es el segon estiu que es posa en marxa aquesta activitat per dinamitzar la biblioteca durant els mesos d'estiu, recuperant, mica en mica, l'activitat habitual.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar