Publicitat
Publicitat

Valery Fernández podria aconseguir el primer ascens a la Primera Divisió

L'escalenc Valery Fernández podria viure el primer ascens amb el Girona a la Primera Divisió en cas que l'equip de Francisco Rodríguez derrotés al Rayo Vallecano aquest diumenge a partir de les nou del vespre. La Penya Gironista Esquenapelats de l'Escala ja es prepara per si els gironins retornen a Primera.

L'ascens del Girona a la Primera Divisió podria tenir accent escalenc. Valery Fernández ha somiat moltes vegades a ascendir amb l'equip gironí. L'any passat disputava les primeres promocions d'ascens contra l'Almeria i l'Elx, unes promocions que el Girona va perdre contra l'Elx. Aquest serà el segon intent. A la primera eliminatòria, els de Francisco Rodríguez van eliminar l'Almeria i ara volen superar el Rayo. El resultat del primer enfrontament 1 a 2 favorable al Girona. 

Com està vivint Valery Fernández aquestes hores prèvies? Ens ho ha resolt Joan Brugués, oncle del jugador i vicepresident de la Penya Gironista Esquenapelats de l'Escala.

Tothom està esperant aquest partit entre Girona - Rayo Vallecano. En cas que els de Francisco Rodríguez ascendeixin hi haurà celebració a l'Escala. A les 23 h hi hauria una concentració al pàrquing del supermercat Bon Preu; a les 23.10 h s'iniciaria una cercavila per diferents carrers del municipi i el final de festa seria l'esplanada que hi ha just al davant de 'La Reina del Pollastre' de Riells.

Alguns dels socis de la penya escalenca havien demanat entrades. Cap hi podrà assistir.

El partit és diumenge a les 9 del vespre a Montilivi.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar