Publicitat
Publicitat

Sergi Franch, de l'Ametlla de Mar fins a Palamós

Aquest matí, l'expedició d'OceanCats, que compta amb l'escalenc Sergi Franch, ha pujat a l'embarcació i estan fent la ruta Ametlla de Mar - Palamós. L'objectiu és celebrar l'agermanament de les dues poblacions pesqueres i també analitzar les aigües. El setembre el recorregut va ser de Portbou a Blanes.

A dos quarts d'onze del matí d'avui divendres 18 de juny, l'equip d'OceanCats ha iniciat una nova aventura amb la seva embarcació de rem. Ha començat el recorregut a l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre, i l'acabarà diumenge a Palamós, al Baix Empordà. Seran dos dies intensos remant.

I a l'agost, travessia de Tossa a Sóller, a les Illes Balears. Aquesta vegada amb dos encàrrecs: l'anàlisi de les aigües i el transport simbòlic d'una petita quantitat de suro, que serà intercanviat per una petita quantitat de sal commemorant els 700 anys de la primera expedició tossenca cap a Sóller amb suro per intercanviar-lo per la preuada sal de l'Illa de Mallorca.

Cal recordar que OceanCats va aconseguir el rècord mundial d'ergòmetre, aquesta màquina de rem que no va aturar-se durant les vint-i-quatre hores que durava aquest repte.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar