Publicitat
Publicitat

Campanya conjunta de l'Alt i el Baix Empordà amb la marca Esperit Empordà

Els consells comarcals de l'Alt i el Baix Empordà i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona inicien una acció promocional conjunta per incentivar el turisme a les comarques empordaneses. Es presenta amb el lema "Esperit Empordà" i l'espot s'ha presentat a Gualta.

Esperit Empordà és una campanya que apel·la al turisme de proximitat i que segueix l'estela de la que l'any passat portava el títol de "Em planto a l'Empordà". Gastronomia, vi, natura, experiències, lleure, patrimoni i proximitat son alguns dels conceptes que defineixen l'Esperit Empordà. L'acció promocional conjunta és avalada pels dos consells comarcals més l'associació Alt Empordà Turisme, la comissió turística del Baix Empordà i el Patronat de turisme Costa Brava Girona.Vé a ser una continuació de la campanya de l'any passat, on es presentava un territori on regna la tranquil·litat destacant els paisatges i el patrimoni. Enguany és una campanya emocional, centrant-se més en les persones i marcant diferència amb altres destinacions.

 Amb la campanya es volen mostrar els valors que transmet l'Empordà i la manera d'entendre la vida que fa aquest territori atractiu als visitants.

La campanya s'allargarà fins a finals de juliol i pretén tant fidelizar el públic de proximitat com posicionar l'Empordà com un destí divers, tot ensenyant les reaccions d'un seguit de personatges a gaudir de l'Empordà. A la presentació que se'n va fer ahir a l'Empordà Golf de Gualta, el vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jordi Masquef va fer èmfasi en el treball conjunt publicoprivat invertit en aquest projecte.

Tot i que el pes de l'anunci el tenen les persones, s'ha enregistrat en indrets excepcionals com el Far del Cap de Creus, el castell de Sant Salvador, Massanet de Cabrenys, Palamós, Romanyà de la Selva i Begur. La difusió es farà en múltiples suports arreu de Catalunya, potenciant tant mitjans de comunicació tradicionals com mitjans digitals i xarxes socials. La creativitat de la iniciativa ha estat ideada per la productora Visual 13.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar