Publicitat
Publicitat

Segona edició del Taller de restauració de parets de pedra seca

Després de l'èxit de la primera edició, el MASLE organitza la segona entrega del Taller de restauració de parets de pedra seca. Serà dissabte en el marc de les XII Jornades del Centre d'Estudis Escalencs. 

La pedra seca és una tècnica ancestral reconeguda per la UNESCO. Aquest taller, continuarà els treballs fets en l'anterior edició de l'octubre, en un tram de l'antic camí de Vilanera als Recs, que fa uns mesos va patir un espoli de pedra i que va quedar sensiblament malmès. Aquest taller arriba en el marc de les XII Jornades del Centre d'Estudis Escalencs d'aquest dissabte.

 

Des de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, conjuntament amb el MASLE, ja fa temps que es treballa per conscienciar de la importància de mantenir aquests murs de pedra seca, que són part del patrimoni històric i cultural del país. S'han fet tallers, conferències i exposicions. 

 

Aquest taller, va tenir, tot i les restriccions derivades de la Covid, un alt nivell de participació i per això s'ha plantejat aquesta segona edició, aquest dissabte, per la qual encara queden algunes places. 

Per reservar plaça, cal fer inscripció prèvia a l'aplicatiu: inscripcions.lescala.cat i es recomana portar guants de jardiner, bon calçat, esmorzar i aigua. El punt de trobada és el MASLE a 3/4 de 9 del matí. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar