Publicitat
Publicitat

Pau Ribas deixa el futbol als 30 anys

El jugador de futbol escalenc, Pau Ribas, anuncia que penja les botes després d'estar tota una vida jugant a l'esport que més l'apassiona. La seva carrera començava als sis anys i ha culminat als 30. Ribas ha vestit la samarreta de l'Escala durant molts anys i també les del Peralada, Girona B i Banyoles.

Volia deixar el futbol abans que el futbol el deixés en ell. Era el seu desig i així ha estat. Pau Ribas aquesta setmana ha anunciat via xarxes socials que es retira del futbol als 30 anys. Després d'estar una vida jugant amb el club del seu poble i vestir les samarretes del Peralada, Girona B i Banyoles ha decidit penjar les botes. 

Ribas, que ha jugat de lateral dret i també d'extrem, a finals d'abril decidia desvincular-se del Banyoles perquè no disposava de minuts quan va arribar el substitut de Pitu Batlle. 

A Peralada va aconseguir l'ascens a la Segona Divisió B quan l'equip era filial del Girona, un Girona que en aquell moment jugava a la Primera Divisió; amb el Girona B va ser-hi dues temporades, la primera va guanyar la lliga de Segona Catalana i la segona va fer les promocions d'ascens a Tercera Divisió; després retornava a l'Escala; i aquest últim curs, Ribas ha jugat a Banyoles. Pitu Batlle va fitxar-lo amb ell i a Botxi Minic.

L'escalenc té clar que deixa el futbol, però no l'esport.

Ribas, que amb l'equip del seu poble va aconseguir dos ascensos consecutius, un d'ells històric a la Primera Catalana, amb Pitu Batlle a la banqueta, s'afegeix a la llarga llista de jugadors retirats: Jonas Fischback, Jordi Mir, Salam, Ricard Ferrer, Nil Pàmies, Àngel Bustins i Joan Ureña.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar