Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament licita un terreny per ampliar l'aparcament de la Policia Local

L'Ajuntament de l'Escala ha licitat l'adequació d'un terreny al costat de l'edifici de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, per fer-hi un aparcament. Tindrà una capacitat de 20 cotxes per als cossos de seguretat de l'Escala. 

Aquesta setmana l'Ajuntament de l'Escala ha licitat les obres d'adequació d'un terreny que hi ha al costat de l'edifici de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra. Aquest espai es convertirà en una ampliació de l'aparcament per als vehicles dels cossos policials. D'aquesta manera s'alliberarà places d'aparcament al carrer Garbí, que actualment ocupen els cotxes dels agents i que ara podran aparcar en aquest nou aparcament, que tindrà una capacitat de 20 places. Ho explicava el Regidor de Serveis i Seguretat, Robert Figueras. 

La comissaria dels Mossos i la Policia Local, es troba en una zona molt propera al nucli antic, i que a més, és una zona d'estacionament gratuït. Per aquest motiu, i sobretot els mesos d'estiu, hi ha una alta demanda d'aparcaments. Un fet, que millorarà amb l'adequació d'aquest terreny. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar