Publicitat
Publicitat

Primers contactes entre el FC l'Escala i Sepu per tractar la renovació

L'entrenador actual del FC l'Escala, Sergi Luís 'Sepu', ha reconegut que ja ha mantingut els primers contactes amb el FC l'Escala per tractar la seva renovació. Tot i que a finals de mes hi hagi relleu a la presidència del club, la junta directiva serà continuïsta i està treballant perquè Sepu es quedi una temporada més.



L'entrenador del FC l'Escala felicitava el treball dels jugadors i donava les gràcies pel bon tracte que ha rebut per part de la junta directiva. Semblava que s'acomiadava, però no ja pensa en la pròxima temporada.

Sergi Luís 'Sepu' anunciava aquesta cosa a Tona.

L'entrenador ha anunciat que ja s'han iniciat les converses per tractar la seva renovació. Sembla que, de moment, hi ha bona sintonia i que la continuïtat del palafrugellenc no perilla, almenys en aquests moments. L'entrenador envia un missatge als socis de calma i tranquil·litat. Això vol dir que seguirà una temporada més al Nou Miramar?

Cal recordar que Sepu va arribar al Nou Miramar la temporada 2018-19, l’any en què l’equip aconseguia l'ascens a la Primera Catalana. En el retorn a la màxima categoria del futbol català, el curs 2019-20 va aturar-se per la pandèmia en un moment en què conjunt local ocupava la novena posició amb 26 punts i aquest exercici 2020-21, cos tècnic i jugadors, després d'una gran feina, han acabat a la quarta posició trepitjant inclús algunes setmanes la primera posició. 

El que ara mateix és una incògnita és el futur d'Ignasi Massó, que enguany ha estat capità després de les baixes de Sergi Ramírez i Argi i la lesió de Joan Ureña. Només sabem que hi haurà un canvi de president. Miquel Bosch abandona el càrrec i Josep Costa Bofill ‘Pipa’ serà el nou president. El traspàs de poders serà a finals de juny.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar