Publicitat
Publicitat

El caiaquista Roger Garrido entra a la selecció

El caiaquista escalenc Roger Garrido, de moment, té assegurada la plaça per entrar a la selecció espanyola, el seu principal objectiu. Això ha estat possible gràcies als resultats que ha aconseguit en el campionat d'Espanya que s'ha fet a Salt. Garrido ha acabat tercer en kayak i segon en canoa.

El seu objectiu era entrar a la selecció espanyola i ho ha aconseguit. El caiaquista Roger Garrido, de moment, té la cinquena i última plaça. L'escalenc ha competit aquest cap de setmana al campionat d'Espanya d'Aigues Braves que s'ha fet a la Pilastra, a Salt. Garrido ha acabat tercer en caiac amb una ronda de 715 punts, la seva segona millor ronda a Salt, i segon en canoa. Dissabte, el caiaquista va quedar tercer a la fase preliminar i va classificar-se per a la final de diumenge. 

Aquesta ha estat la darrera prova classificatòria de les tres per entrar a la selecció. La primera va ser a Salt, que va ser escenari de la Copa d'Espanya, on l'escalenc va quedar en la categoria K1 ha quedat tercer i en la categoria sènior C1, categoria que no és la seva especialitat, va quedar segon. La segona va ser a Sort i la tercera a Salt. 

Aquesta plaça a la selecció espanyola li permetrà competir a l'europeu que es farà a París a l'octubre, la primera prova internacional de la Federació Internacional de Piragüísme després que la pandèmia provoqués l'anul·lació del Campionat del Món que s'havia de disputar a Anglaterra. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar