Publicitat
Publicitat

Inici de la zona blava d'estiu amb nous parquímetres

Avui entra en servei la zona blava d'estiu, que estarà vigent fins el 15 de setembre. Aquesta temporada s'estrenen els nous parquímetres que permeten el pagament amb targeta contacless i requereixen la identificació de l'usuari amb la matrícula del vehicle.

El canvi dels 34 expenedors de tiquets, que permeten ara el pagament amb targeta contacless i demanen la identificació de l'usuari amb la matrícula del vehicle, és la novetat principal de la temporada d'estiu 2021 que engega avui i s'allargarà fins el 15 de setembre. Els nous parquímetres permeten també el pagament de la zona blava bonificada per a usuaris que disposin de la identificació de residents (tarifa que permet aparcar tot el dia per un euro en aquelles zones delimitades com a tals).

Els canvis aplicats aquest any han de respondre a una millora de servei de cara a l'usuari. L'alcalde els recordava amb satisfacció. 

De moment, aquest estiu, el pagament mitjançant la identificació d'usuari bonificat s'haurà de correspondre amb el fet que aquell vehicle tingui el distintiu identificatiu visible, però de cara a properes temporades la identificació es podrà fer directament amb la lectura de la matrícula que hagi estat degudament registrada al sistema.

Els serveis d'estiu es van començar a engegar dissabte passat amb la posada en marxa del servei de socorrisme a les platges. Es mantenen els 14 efectius de les últimes temporades, amb el suport d'una embarcació i dues motos d'aigua. I d'aquí a quinze dies, l'1 de juliol s'incorporaran una desena d'agents cívics que actuaran de reforç en tasques de control i informació de les zones de bany del municipi en relació a la prevenció d'aglomeracions contra la Covid-19.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar