Publicitat
Publicitat

Pablo Garriga, amb l'embarcació Tenaz, guanya el Campionat de Catalunya J70

Quaranta regatistes, agrupats en vuit embarcacions, han competit aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya J70 que s'ha fet al Mar d'Empúries. El Tenaz de Pablo Garriga s’adjudicat el títol. Les condicions han estat immillorables i s'ha respirat un bon ambient a les instal·lacions del Club Nàutic l'Escala.

Les embarcacions Bodega Can Marlès, Tenaz i Spirit of Alginet han estat les millors classificades del campionat català de J70 que s'ha fet al Mar d'Empúries. Ara bé, la primera i la tercera no puntuaven pel campionat català i això ha fet que l'equip de Pablo Garriga, que competien amb el Tenaz, s'hagi adjudicat el títol seguit del Nauticescala 3 liderat per Gerard Marín i el Nauticescala 2 patronejat per Valentin Baraibar.

En total hi han participat una quarantena de regatistes, procedents de Catalunya, Canàries, Cantàbria, Comunitat valenciana i fins i tot de les Illes Balears. Agrupats en vuit embarcacions han gaudit de tres dies intensos. La meteorologia ha ofert unes condicions ideals. Això va permetre realitzar quatre proves per dia amb un sol radiant amb una marinada d'entre 10 i 12 nusos.

L'entrega de trofeus es feia diumenge a la Sala de Juntes del Club. La regata ha estat possible gràcies al Club Nàutic l'Escala i la Federació Catalana de Vela amb el suport de l'Ajuntament de l'Escala, la Diputació de Girona i Quantum Sails.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar