Publicitat
Publicitat

Presentació del llibre 'Històries d'alcalde'

L'Alfolí de la Sal ha estat l'escenari de la presentació - col·loqui del llibre 'Històries d'alcalde; Figueres 1995-2007, Girona 1979-2002' a càrrec de Joan Armangué i Joaquim Nadal. Prop de 30 persones van assitir a l'acte. 

El 1979 fou l'inici de l'etapa dels ajuntaments democràtics a Catalunya i també és el punt de partida d'aquests dos llibres, biogràfics, de l'experiència i aprenentatge viscut durant les etapes d'alcaldia de Joaquim Nadal i Joan Armangué, respectivament. L'Alfolí de la Sal, va acollir-ne la presentació - col·loqui, en la que hi van assistir prop de 30 persones, entre elles, els ex alcaldes de l'Escala, Rafel Bruguera i Estanis Puig, així com l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga. Armangué i Nadal van exposar i debatre diferents qüestions sobre les ciutats de les quals foren alcaldes, posant la mirada més personal amb la perspectiva d'uns anys després d'haver deixat els respectius consistoris.

Joan Armangué se sincera fent autocrítica dels seus anys a l'alcaldia de Figueres.

El llibre sorgeix de la proposta de l'Editorial Gavarres, de seguir amb la sèrie d'històries d'alcaldes, que va iniciar-se fa 2 anys amb el llibre de Joaquim Nadal. Armangué passa comptes repassant els entrebancs i les assignatures pendents que li van quedar. 

Joaquim Nadal va estar 22 anys a l'alcaldia de Girona.

Girona i Figueres, les dues ciutats importants de les comarques gironines, que han canviat i fins i tot, s'han intercanviat papers. 

L'acte va acabar amb un petit col·loqui, sobre la posada en marxa dels ajuntaments democràtics en comparació amb la situació actual de la municipalitat respecte al país, on hi van intervenir l'exalcalde de l'Escala, Rafel Bruguera i el regidor i primer tinent d'alcalde a Roses, Joan Plana. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar