Publicitat
Publicitat

Nova tongada de vacunació sense cita per a la franja de 50 a 59 anys

L'ABS de l'Escala obre una nova tongada de vacunacions per a la franja de 50 a 59 anys.  Aquest matí i demà a la tarda, els compresos en aquesta franja d'edat poden vacunar-se presentant-se a la Sala Polivalent sense cita prèvia.

Ja fa unes setmanes que el ritme de vacunacions ha agafat velocitat creuer i s'està avançant a gran ritme.A l'Escala, l'Àrea Bàsica de Salut va fer pública ahir una nota per avisar la població compresa entre els 50 i 59 anys que encara no tenen cita per a posar-se la vacuna contra la Covid-19. Tots aquells que estiguin en en aquesta situació i tinguin el centre d'atenció primària de referència a l'Escala poden presentar-se, sense cita prèvia a la sala polivalent municipal i el vacunaran.S'ha obert una hora avui al migdia, de dos quarts de dotze a dos quarts d'una i s'ha obert una franja de dues hores i mitja demà a la tarda, de les quatre a dos quarts de set.

A dia d'avui, a la regió sanitària de griona, ja han rebut la primera dosi de la vacuna un 37,09% de la població. I tenen la vacunació completa un 21,34%A l'Alt Empordà, la xifra de vacunats és lleugerament més baixa, amb un 33,6% d'habitants vacunats amb la rpimera dosi i un 19,1% amb la pauta completa.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar