Publicitat
Publicitat

En marxa a l'Escala un grup d'alcohòlics anònims

En marxa a l'Escala dos grup d'alcohòlics anònims, un dedicat als malats i un altre a les seves famílies. Per assitir-hi o demanar informació només cal anar els dissabtes al local que han llogat al carrer Vista Alegre.

A mitjans de gener a l'Escala es va activar un grup d'alcohòlics anònims, que ara mateix és totalment actiu.S'han batejat com a grup Somni i l'objectiu és ajudar-se mútuament mitjançant reunions on cadascú explica el seu cas i la seva experiència.Una de les obligacions dels membres dels més de 100mil grups establerts a 150 països és mantenir l'anonimat.D'aquí , per exemple, que al grup de l'Escala hi ha persones d'altres poblacions i que els escalencs afectats per la malaltia vagin a grups de Figueres o Girona.La malaltia afecta tant als mateixos malalts com a les famílies, d'aquí que paral·lelament s'ha posat en marxa en grup Alanón, que reuneix els familiars.

Per demanar ajut o demanar informació a qualsevol dels grups només cal anar els dissabtes al Carrer Vista Alegre número 49. L'horari actual és de 5 a 7 de la tarda i a partir del juliol de dos quarts de set a dos quarts de nou del vespre.Són paraules extretes divendres passat del programa Parlem de Canal 10 Empordà, que es pot recuperar a la carta a www.canal10.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar