Publicitat
Publicitat

Es crea l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'Alt Empordà

Es crea l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'Alt Empordà. És l'ens que ha de portar a la pràctica el Pla Estratègic de la comarca aprovat amb consens per les entitats que l'han impulsat.  Ha de resoldre les necessitats detectades en diversos àmbits com l'ocupació o la captació d'inversions.

El Consell Comarcal, els municipis i les entitats impulsors del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic Local i Ocupació de l'Alt Empordà han fet un pas endavant amb la creació de l'eina que ha de servir per fer realitat aquest pla. Es tracta de la creació de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'Alt Empordà.Així s'acordava en una reunió celebrada ara fa una setmana a l'Alfolí de la Sal de l'Escala, de la que se n'han donat detalls una setmana més tard.Un dels municipis participants és l'Escala.L'alcalde Víctor Puga parla de la importància d'un projecte global per la comarca que resolgui les necessitats detectades al pla estratègic.El proper pas és definir la part més tècnica i el format de gestió que ha de tenir l'agència.

El model funciona, ja que d'altres comarques tenen plans estratègics i entitats que s'encarreguen de fer-los realitat.La possibilitat d'acció inclou molt àmbits.

S'han previst noves reunions en breu, que de manera itinerant s'aniran fent per diferents municipis de la comarca.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar