Publicitat
Publicitat

Serveis d'abalisament i instal·lació de les boies de fondeig a la zona del Cargol

Des d'aquesta setmana entra en vigor el servei d'abalisament a les platges de l'Escala. Un any més també s'instal·larà a la zona del Cargol i la Mar d'en Manassa el camp de boies per regular el fondeig a la zona. Per altra banda un estiu més no es podrà gaudir de les plataformes aquàtiques.

Amb l'estiu tocant la porta, l'Escala ordena els serveis a les diferents platges del municipi per poder gaudir d'una bona temporada d'estiu. Des d'aquesta setmana ja s'han instal·lat més de 150 boies d'abalisament, les boies de color groc, verd i vermell que limiten la zona de bany, les vies braves i els canals nàutics.

Un any més també s'aposta per instal·lar el camp de boies per regular el fondeig a la zona del Cargol i la Mar d'en Manassa. Aquestes són de color blau per tal que tinguin un menor impacte visual i a cadascuna d'elles hi ha una senyalització advertint de la regulació del fondeig, la prohibició d'utilitzar l'àncora en aquesta zona i que només poden fer ús d'aquest camp de boies embarcacions de fins a vuit metres d'eslora.

 

El que no s'instal·larà aquest any i ja en seran dos serà la plataforma, perquè la situació covid no ho permet.

Pel que fa a la temporada de platges, aquesta es posarà en funcionament a partir del 15 de juny. Les principals platges del municipi compten un any més amb els segells mediambientals europeus Emas i ISO 14001.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar