Publicitat
Publicitat

Josep Costa Bofill 'Pipa', candidat a la presidència del FC l'Escala

La candidatura de Josep Costa Bofill 'Pipa' és l'única que aspira a la presidència del FC l'Escala. El procés electoral s'obria el 22 de maig i acabava el 28. En aquest temps només s'ha presentat una alternativa. Per tant, el 20 de juny no hi haurà eleccions al camp de futbol.  

Miquel Bosch ja tindria relleu. El seu nom Josep Costa Bofill, més conegut com a Pipa, exjugador del FC l’Escala. La seva candidatura ha estat l’única que s’ha presentat, un període que va començar el passat 22 de maig i que culminada divendres 28. Els homes de confiança del que apunta a nou president serien Jordi Jacas, Ruben Roca i Marc Casais. 

Segons han pogut saber els mitjans de comunicació locals, seria una junta continuïsta. El que falta per saber encara son més noms. Recordem que com a mínim per presentar candidatura n’hi havia prou amb fer públic els noms d’un president, vicepresident, tresorer i secretari i això s’ha complert. 

De l'1 al 4 de juny serà el moment de presentar al·legació o impugnació a la candidatura presentada i el dissabte 5 es publicarà la definitiva presentada. Com que no hi ha cap altra alternativa, Josep Costa Bofill 'Pipa' aquest dissabte ja seria el nou president del FC l'Escala, però el traspàs de poders es faria efectiu a finals de juny.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar