Publicitat
Publicitat

Més de 300 activitats aquest estiu

L'Escala fa una forta aposta per dinamitzar l'oferta turística, comercial i cultural del municipi i minimitzar tant com sigui possible l'efecte de la pandèmia, amb la programació de més de 300 activitats entre juny, juliol i agost.

L'Escala programa més de 300 activitats aquest estiu per a tots els públics. L'objectiu és realçar la descoberta del territori, la natura i la cultura. Per aconseguir això l'Ajuntament treballa coordinadament amb altres centres com el Mac Empúries o el Maram i així ampliar la seva oferta cultural aquest estiu.

 

Unes activitats adaptades a la situació Covid, per tant un any més serà imprescindible fer reserva prèvia per gaudir del paquet d'activitats que ofereix l'Escala. Pel que fa a patrimoni continuen les rutes guiades més tradicionals, com la torre de Montgó o la marinera, la novetat d'enguany serà la ruta Capitan Trueno o la ruta dels arbres singulars del municipi. Les activitats familiars també tindran un pes important aquest estiu amb una oferta variada de tallers. L'oferta musical també serà rellevant amb el Festival Portalblau, els Clàssics l'Escala - Empúries, el Festival de Guitarra de la Costa Brava o el Festival Respira. A més a més s'està treballant per adaptar la Cantada d'havaneres i s'ofereix també una àmplia oferta sardanista. Per la seva part el MAC Empúries adapta per segon any les seves activitats i complir així totes les normatives vigents. Enguany amb una oferta que de mica en mica agafa ritme.

 

A banda de les visites guiades, un any més és podrà seguir una nova visita teatralitzada, el Bibendum: història i vi els capvespres d'Empúries, el Familiaria o Empúries a l'albada. A més s'està treballant amb una oferta de recitals dels quals aviat s'oferiran detalls. Qui també arranca una nova temporada serà el Maram, el centre d'interpretació del peix programa un gran nombre d'activitats, amb una especial aposta per l'enogastronomia i el maridatge de productes del mar i vins km0. A més s'està treballant per oferir una experiència nova veure sortir els pescadors a treballar. 

 

Des de l'àrea de turisme s'espera que sigui una bona temporada, amb activitats amb menys aforament però més personalitzades i properes. 

Pel que fa a la temporada de platges, aquesta es posarà en funcionament a partir del 15 de juny i durant els mesos de juliol i agost es reforçaran els serveis amb la contractació d'un equip d'agents cívics.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar